Nagyon érdekes munkát kaptam: Mi is az a nyírfacukor?

Ismeritek hazánkban miképpen kezdődött az egészségügyi prevenció - történ

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 39 db
  • Videók - 50 db
  • Blogbejegyzések - 151 db
  • Fórumtémák - 18 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Egészségkuckó vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Ismeritek hazánkban miképpen kezdődött az egészségügyi prevenció - történ

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 39 db
  • Videók - 50 db
  • Blogbejegyzések - 151 db
  • Fórumtémák - 18 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Egészségkuckó vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Ismeritek hazánkban miképpen kezdődött az egészségügyi prevenció - történ

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 39 db
  • Videók - 50 db
  • Blogbejegyzések - 151 db
  • Fórumtémák - 18 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Egészségkuckó vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Ismeritek hazánkban miképpen kezdődött az egészségügyi prevenció - történ

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 39 db
  • Videók - 50 db
  • Blogbejegyzések - 151 db
  • Fórumtémák - 18 db
  • Linkek - 5 db

Üdvözlettel,

Egészségkuckó vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 

 

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.

 Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

 A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:

 

* Enyhíti a természetellenes éhségérzetet

* Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat

* Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést

* Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet

* Nem növeli a test inzulin szükségletét

* Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom

* Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést

* Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben

* Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is

* Lúgosító, méregtelenítő hatású

* Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását

 

Felhasználás

 

A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék- és utóíze nincs.

 

A nyírfacukrot ajánljuk hideg-meleg ételek, italok készítésénél, receptjeink bármifajta megváltoztatása nélkül. Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére. Jegyezzük azonban meg, hogy antibakteriális hatásánál fogva nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, mint például kelt tészták készítésére.

 

A nyírfacukor korlátlan mennyiségben is biztonságosan fogyasztható, káros mellékhatása nincs.

 

Vegyük figyelembe, hogy fogyasztása a hozzászokási periódusban gyorsítja az emésztési folyamatokat, az érzékenyebbeknél hasmenést is okozhat. Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási idõszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. A hashajtó hatás napi küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.

Adagolás

 

A nyírfacukor bármilyen mennyiségben fogyasztható természetes cukor. Jótékony egészség megőrzést elősegítő- és gyógyhatásai hosszú távú és rendszeres fogyasztás mellett érhetők el. Az egészséges és tudatos táplálkozás részeként a cukor helyettesítésére,

elhagyására egyszerű, jó ízű, természetes és biztonságos megoldást

nyújt.

 

Címkék: anyagcsere cukorbetegség inzulin lugosítás

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu